Site pentru o artista de machiaje

Janita a luat legătura cu noi fiind in căutarea unei agenții care sa ii creeze site-ul de artist de machiaje. Avea deja un site de care se ocupa chiar ea, dar dorea ceva mai mult și un site asupra căruia să aibă mai mult control.

Ca și artist de machiaje, ea își oferă serviciile clienților din Roma, Italia si nu numai. Avea nevoie de un site, care să îl poată administra singură și unde să își expună realizările, promovându-și serviciile la nivel mondial.

WordPress a fost o soluție perfectă pentru a construi un site de prezentare a creațiilor sale și pentru a susține blogul personal. Nu a dorit să folosim o temă implicită pentru că nu a dorit ca site-ul ei să arate la fel ca multe altele. Am construit imaginea site-ului de la zero după cerințele ei.

Pe lângă dezvoltare web, ea avea nevoie de web design și găzduire pentru noul său site. Am întocmit împreună un plan care să includă dezvoltare și design, împreună cu găzduire, management și mentenanță WordPress pentru a-i menține site-ul sigur și la zi. Am lucrat de asemenea la partea de optimizare motoare de căutare pentru a-i îmbunătății clasarea la căutare.

Îți dorești un site ca acesta?

Ești în locul potrivit.

Contactează-ne

PROIECTE ASEMĂNĂTOARE

.creare

web.

CreareWEB este o companie cu servicii complete de design de site-uri și dezvoltare web. CreareWEB oferă clienților săi următoarele servicii: strategie digitală, design web, dezvoltare web, site-uri Wordpress și creare de conținut.
Gornești 165, Mureș, România
CUI: 36861974
J26/1597/2016
© 2011-2024 CreareWEB.ro. Toate drepturile rezervate.
envelopephone-handset