SERVICII

 / CONȚINUT

Ai doar câteva secunde. Faceți fiecare cuvânt să conteze.

CONTACTEAZĂ-NE

Motoarele de căutare și oamenii iau decizii instant pe baza conținutului dvs. Atât pentru clasamente, cât și pentru vizitatori, conținutul trebuie scris bine.

Ce ajută oamenii, ajută afacerile.

Conținutul este ceea ce oferă unui site web sens. Îi atrage pe oameni, le permite să înțeleagă scopul unui site și să interacționeze cu acesta. Conținutul răspunde la întrebările potențialilor clienți.

Conținutul este ca un motor - fără el, tot ce ai este o carcasă goală, inutilă

Conținutul sunt cuvintele care spun povestea voastră, videoclipurile care arată cum funcționează un produs și postările pe blog care explorează idei. Site-urile au performanțe mai bune atunci când suntem atenți în ceea ce privește conținutul nostru pentru a comunica.
"Am simțit că o mulțime de alte firme sunt bune în partea creativă dar au lipsuri pe partea tehnologiei și invers. CreareWEB sunt buni la ambele"
Traian
Administrator
decor-mures.ro

Videoclipuri și alt conținut vizual

Conținutul eficient nu vine întotdeauna sub formă de text. Videoclipurile de pe site-urile web modifică modul de comunicare a mesajelor importante. Vizitatorii site-ului web se așteaptă să obțină informațiile de care au nevoie fără efort.

 Videoclipurile personalizate oferă o modalitate excelentă de a atrage publicul și de a genera mesaje importante într-un format care necesită mai puțin efort decât citirea unor cantități mari de text.

În plus, ilustrații, infografii, diagrame și prezentări interactive sunt adesea folosite pentru a explica concepte dificile și pentru a ajuta utilizatorii să ia decizii.
"Ceea ce ne-au adus în prima zi de revizuire a site-ului, a fost exact ce ne doream. Am lucrat cu o mulțime de antreprenori și asta nu se întâmplă aproape niciodată"
Remus
Administrator
ProGDPR.ro

Un design eficient vă întărește mesajul

„O imagine face cât o mie de cuvinte.” În web design, acest lucru este special, deoarece primele impresii sunt cele mai importante.

Statisticile arată că site-ul dvs. are de obicei între una și cinci secunde pentru a vă păstra vizitatorul. Nu este suficient timp pentru a citi și a procesa orice conținut. Aceasta înseamnă că trebuie să găsiți metode suplimentare pentru a păstra atenția vizitatorului sau a le pierde în fața altui site web.

Aici este relevant designul și aspectul site-ului dvs. web.

Un design bun întărește, de asemenea, marca companiei dvs. și facilitează deciziile de cumpărare.

Cauți o agenție web gata să facă eforturi suplimentare pentru tine?

Ești în locul potrivit.

Contactează-ne

.creare

web.

CreareWEB este o companie cu servicii complete de design de site-uri și dezvoltare web. CreareWEB oferă clienților săi următoarele servicii: strategie digitală, design web, dezvoltare web, site-uri Wordpress și creare de conținut.
Gornești 165, Mureș, România
CUI: 36861974
J26/1597/2016
© 2011-2024 CreareWEB.ro. Toate drepturile rezervate.
envelopephone-handset